Wie aan reclameborden denkt, denkt al snel aan de boarding langs ieder voetbalveld. Langs (snel)wegen of tegen de gevel van een bedrijf zijn ook veel reclameborden te vinden.

Een andere vorm van je reclamebord

Wil je blijven hangen bij de kijker dan zijn de details van groot belang. Zeker langs wegen heb je maar een korte mogelijkheid om de aandacht te trekken. Zorg er dan voor dat je opvalt. Dit kun je doen door een leuk detail toe te voegen of het reclamebord een andere vorm te geven dan gebruikelijk, want wie zegt dat een reclamebord altijd rechthoekig moet zijn. Wij maken ze net zo gemakkelijk rond, driehoekig of een vrije vorm.

Maak de teksten op je reclamebord niet te klein

Veel ondernemers proberen zoveel mogelijk informatie te geven zelfs op het reclamebord, want het moet toch duidelijk zijn wat je allemaal doet? Hierdoor worden de teksten steeds kleiner en zorgen de kleine details op een reclamebord er juist voor dat de duidelijkheid en zichtbaarheid van je reclamebord afneemt. Zeker als jouw klant van een wat grotere afstand kijkt of er snel langsrijdt, mist deze dus jouw boodschap. Gemiste kans, dus bel ons!

Materiaal

Veel voetbalborden worden gemaakt van 6 mm dik Trespa langs de zijkanten en 6-8mm dik Trespa achter het goal voor hockey geldt alweer 8-10mm. Trespa is erg sterk en goed bestand tegen harde trappen, maar is ook erg zwaar en dus zijn er voor andere reclameborden veel geschiktere materialen te vinden. Die gemakkelijker te bevestigen zijn en een stuk minder wegen.

Advies nodig?