Wauw, freesletters blijven altijd een mooi gezicht! Freesletters hebben deze naam, omdat ze worden uitgefreesd (of gelaserd) uit een grote plaat. Zo krijg je allemaal losse letters en/of het logo. Freesletters geven direct een strakke uitstraling aan het pand. Voorheen zag je freesletters veelal buiten als gevelreclame, maar we zien ze ook steeds vaker binnen tegen een grote wand op de balie of in het kantoor. Zo spat niet alleen buiten je reclame van de gevel, maar creëer je binnen ook de WOW-factor.

Freesletters - op gepaste afstand

Freesletters kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Door gebruik van afstandhouders komen de letters wat verder van de muur af wat een mooi 3D-effect geeft. Toch is dit niet altijd het mooiste, omdat bij smalle letters de afstandhouders goed zichtbaar zijn. Daarom kunnen we freesletters in veel gevallen ook direct tegen een wand plaatsen.

Lichtreclame - ook goed zichtbaar in het donker

Als de avond valt zou je ervoor kunnen kiezen om de freesletters aan te lichten, zodat in het donker de naam van het bedrijf ook goed zichtbaar blijft. Een andere optie is lichtreclame om in de nacht goed zichtbaar te blijven.

Bel of mail ons voor het inplannen van een afspraak.