Toepassingen in het interieur

Een kantooromgeving kan vaak zo klinisch zijn, alles is wit. Van de muren, tot de deuren en het plafond alles heeft de witte RAL 9010 kleur.
Je zit tot wel acht uur per dag in dezelfde saaie omgeving, terwijl er zoveel mooie aanpassingen te doen zijn aan het interieur van een kantoor, ziekenhuis, school en winkel. Zo krijgen klanten of cliënten een aangename ervaring binnen en lopen collega's met een smile rond door de zaak.

Geef je interieur een boost!

We kunnen een hele wand voorzien van een wallprint of textielframe, wat direct een boost geeft aan de uitstraling. Ook kunnen de ramen van deuren voorzien worden van raambelettering, waardoor niet alle collega's of klanten op het scherm meekijken. Het scheelt ook een hoop bulten op het hoofd want 'ik dacht dat de deur open was'. Of wat dacht je van een (on)verlicht bedrijfslogo ophangen in de wachtruimte?

Bewegwijzering

Er is voor een klant of cliënt niks vervelender als zoeken waar hij naar toe moet. Zeker in een ziekenhuis is de patiënt of het bezoek al gespannen voor de situatie. Ook bij kleinere bedrijven is het ongemakkelijk als telkens de klant of leverancier binnen komt bij de verkeerde afdeling. Wijs ze de weg door het kiezen van duidelijke bewegwijzering. Het aanduiden van het toilet is bijvoorbeeld ook een vorm van bewegwijzering