Met onze nieuwe lasermachine, is Dutch Sign nu in staat om zelf de mooiste lasergesneden producten te produceren uit hout en kunststof.
Daarnaast kan met deze lasermachine ook lasergegraveerd worden in diverse materialen. Door de uitbreiding van ons machinepark met deze lasermachine kunnen we jou nu nog beter helpen, want we ontwerpen, produceren en monteren deze producten volledig naar wens!

Lasergesneden logo's en letters

Zorg voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf door een lasergesneden logo aan de gevel te bevestigen. Zo zullen jouw klanten je eenvoudiger kunnen vinden en geef je het bedrijf direct een professioneel gezicht. Logo's worden gemaakt van acrylaat wat een hoogwaardige uitstraling heeft en in diverse kleuren leverbaar is, waardoor we altijd een passende kleur voor jouw logo zullen vinden. 
In het bedrijf kunnen daarnaast lasergesneden teksten worden bevestigd als bewegwijzering of aankleding van het kantoor. 

Lasergraveren

Lasergraveren is uitermate geschikt om relatiegeschenken te voorzien van een logo en bedrijfsgegevens. Zo creëren we strakke give-aways voor jouw klanten. Natuurlijk denken we hierin graag met je mee. Bel of mail dus snel voor het maken van een afspraak!