Spandoeken

Spandoeken zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Spandoeken kom je tegen op bedrijfspanden, in weilanden, op de bouw en bij evenementen. Niet zo gek ook, want het blanco bisynoldoek – waar een spandoek van is gemaakt – is goed van jouw reclameuiting te voorzien en met één dag levertijd (!) zijn ze zeer snel leverbaar.

Meshdoek, pvc-doek of textiel

Het standaard PVC-doek is nog altijd het meest verkocht, maar is niet altijd de beste keuze voor iedere locatie of ieder gebruik. Meshdoek zien we vaker op plekken waar het harder waait, door de kleine gaatjes in het doek kan de wind er gemakkelijker doorheen, wat de kans op kapot waaien verkleint. Textiel wordt langzaam steeds meer gebruikt, omdat het zeker van dichtbij een wat luxere uitstraling heeft en zeker niet in de laatste plaats, omdat het PVC-vrij is en daarom een milieubewustere keuze. Ook zijn er varianten die dubbelzijdig geprint kunnen worden, zodat jouw spandoek aan beide zijden leesbaar is.

Aluminium buizenframe

Wil je het spandoek gespannen hebben tegen de gevel van het pand, geplaatst in een weiland of vrijstaand op een beursstand. Het aluminium buizenframe is door alle losse componenten gemakkelijk te monteren en af te breken en vervolgens elders weer op te bouwen. Handig en duurzaam dus! Het buizenframe is bij ons niet enkel leverbaar in geanodiseerd aluminium, maar ook in het zwart gepoedercoat!

Wees niet gespannen, we helpen je bij het maken van de juiste keuze, dus bel, mail of app gerust