Al tijdens de gouden eeuw gingen schepen erop uit met de vlag van hun land hoog in de mast. Met trots kon je op deze manier laten zien waar het schip vandaan kwam. Eigenlijk is er aan de attentiewaarde van een vlag weinig veranderd. Nu showen we door middel van vlaggen ook de trots voor ons bedrijf of het georganiseerde evenement.

Beachvlag, baniervlag, hijsvlag, gevelvlag

Laat maar waaien! Iedere soort vlag ‘danst’ in de wind (behalve de cocktailprikker op de bitterbal). Vlaggen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De baniervlag heeft een luxe uitstraling en zien we veel voor bedrijfspanden. De beachvlag wordt daarentegen vaker bij evenementen gebruikt, omdat ze gemakkelijker te verplaatsen zijn. De gevelvlag zien we daarentegen veel in winkelcentra.

Vlaggenmast

Heb je nog geen vlaggenmast staan? Dutch Sign plaatst ook de vlaggenmasten. We adviseren eigenlijk altijd om voor een kantelbare mast te kiezen, dit vereenvoudigt het vervangen van vlaggen en het schoonmaken van de mast.

Storm

Om langer te kunnen genieten van een mooie vlag is het belangrijk om vlaggen te strijken boven windkracht 6-7. Zo voorkom je onnodige schade aan de vlag of een gerafelde vlag.

Tip

Zorg dat je altijd wat vlaggen op voorraad hebt. We zien namelijk regelmatig dat de vlaggen er gerafeld bij hangen, wat direct een verkeerde uitstraling geeft. Het is immers toch het visitekaartje voor het bedrijf of evenement.

Laat ons jou helpen bij het kiezen van de juiste vlaggen door contact met ons op te nemen.