Het zou vervelend zijn als de dokter zegt: “kleedt u zich maar even uit” en buiten iedereen kan meegenieten hoe de dokter je onderzoekt. Raambelettering ziet er vaak niet alleen leuk uit, maar heeft ook een inkijkwerende functie.

Aan de buitenzijde kun je middels raambelettering laten zien waar je met het bedrijf zit. Daarnaast zorgt het ervoor dat niet iedereen de privacy gevoelige informatie op jouw beeldscherm kan zien.

Binnen zorgt raambelettering voor net wat extra aankleding van het interieur. Door veel gebruik van glas in nieuwe bedrijfsgebouwen kijkt alles mooi ruimtelijk, maar met al het transparante glas is zonder raambelettering nauwelijks te zien of een deur open of dicht is.

Zoals bij alle vormen van signing zijn er ook meerdere keuzes voor raambelettering. Wil je een geprinte variant op het raam, etched glass (zandstraal folie) of losse teksten op het raam. Alles is mogelijk. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Gaatjesfolie

Veel bedrijven kiezen voor gaatjesfolie op het raam. Hierdoor kun je overdag gemakkelijk van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Wordt het ’s avonds echter donker, dan werkt de folie dus precies de andere kant op. Je kijkt dan zo van buiten naar binnen, dit is niet voor ieder bedrijf gewenst zeker niet wanneer er privacy gevoelige informatie te zien is.

Zonwerende raamfolie

Met de hete zomers van afgelopen jaren is het bijna niet meer uit te houden als je jouw bureau achter het raam hebt staan. Zonwerende folie biedt hiervoor een perfecte oplossing. Lees hierover meer op onze pagina voor zonwerende folie.

Mogen we jouw ramen ook voorzien van de juiste folie? Neem dan hier contact met ons op!