Het lijkt wel of de witte muren op je af komen, de ruimte wordt steeds kleiner en oogt zo saai. Door het monteren van een textielframe met een gave afbeelding komt de ruimte tot leven. De klant heeft niet meer het idee dat hij het ziekenhuis binnenstapt, maar een indrukwekkend bedrijf die aandacht besteedt aan de uitstraling.

De grote wisseltruc

De peesdoeken in het textielframe zijn eenvoudig en voordelig te verwisselen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ieder seizoen of bij iedere actie een nieuw peesdoek spannen in het frame. Zo wordt het nooit meer saai! Doordat een textielframe ook vrijstaand te leveren is (zelfs dubbelzijdig!), is het ook perfect voor op een beurs of event. Iedere beurs heb je met gemak een nieuwe uitstraling gericht op de juiste doelgroep.

Onzichtbaar

Na het spannen van het peesdoek in het frame is het frame nagenoeg onzichtbaar, enkel een heel smal randje (van ca. 1,5mm) rondom het doek is zichtbaar. Zo oogt het mooi strak. Dit oogt dus heel anders dan het spandoek(frame)

Echoo choo oooo

Kale ruimten met veel beton zorgen er al snel voor dat er een echo klinkt in de ruimte. Door achter het doek geluidsabsorberend materiaal te plaatsen is het onzichtbaar, maar verdwijnt wel de echo uit een ruimte. Dit communiceert natuurlijk veel prettiger dan in een holle ruimte. 

Laten we een afspraak inplannen om te kijken naar de mogelijkheden.